Nieuws

Vijf thema’s Motorbeurs Utrecht

Na twee door corona afgeblazen edities staat de Motorbeurs Utrecht weer op de agenda. De beurs is dit keer ingedeeld in vijf thema’s.

In goed Nederlands zijn de verschillende thema’s: Explore, Customizing, Performance, eMobility en Community. Vanzelfsprekend staan van donderdag 23 februari tot en met zondag 26 februari 2023 ook de vertrouwde reguliere importeurs (niet alle…) en dealers op de beurs.

Bij ‘Explore’ vind je alles voor het maken van kilometers, van hotelhoppen in Duitsland tot rally rijden in Marokko. Voor iedereen die graag aan zijn motorfiets sleutelt, is er het thema ‘Customizing’ met onder andere special paint en pinstriping. ‘Performance’ richt zich op snelheidsduivels en competitie. Bij ‘Community’ draait het om het sociale aspect van samen motorrijden.” Bij het thema ‘eMobility’ staan vanzelfsprekend elektrische motoren, maar ook innovatie en duurzaamheid in het spotlicht.

Nieuw is de Jaarbeurs Live app. Bezoekers kunnen met deze app makkelijk navigeren over de beursvloer. Het helpt ze exposanten te vinden die aansluiten bij de productcategorie die ze zoeken. Bovendien kunnen ze met de app hun eigen programma samenstellen en informatie over praktische zaken als parkeren en tickets opzoeken.

Motorbeurs Utrecht is van donderdag 23 februari tot en met zondag 26 februari 2023 in de Koninklijke Jaarbeurs. Donderdag 23 en vrijdag 24 februari is de beurs geopend van 10.00 tot 22.00 uur. Op zaterdag 25 en zondag 26 februari is de beurs geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Informatie over entreetickets, over het programma en activiteiten vind je hier.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Test met ons het Suzuki-gamma!

Test met ons het Suzuki-gamma!

21 april, 2024

Suzuki heeft de wind behoorlijk onder de vleugels. Afgelopen jaar lanceerde de Japanse fabrikant een compleet nieuw ...
Eerste test: Kawasaki Z500 SE

Eerste test: Kawasaki Z500 SE

20 april, 2024

Voor Kawasaki staat 2024 in het teken van een halveliter-offensief. Liefst drie nieuwe modellen zien het daglicht. ...
Touratech Travel Event 2024

Touratech Travel Event 2024

20 april, 2024

Bekende sprekers, internationale sterren, een grote filmpremière, gerenommeerde exposanten en tal van ...

Overig nieuws