Nieuws

4 jaar garantie zonder kilometerbeperking bij Kawasaki

Kawasaki gaat vanaf 1 december aanstaande elke nieuwe gekentekende wegmotor leveren met 4 jaar garantie zonder kilometerbeperking.

Elke nieuwe wegmotor, van de Z125 tot de Ninja H2 SX SE, krijgt deze extra service nu automatisch bij registratie in de Benelux en hiermee wordt tevens de Kawasaki Road Assistance (Pech hulp voor onderweg) automatisch kostenloos mee verlengd tot 4 jaar. Het voertuig moet wel door Kawasaki Benelux geleverd zijn aan een van de officiële Kawasaki dealers.

De garantie van vier jaar bestaat uit twee jaar fabrieksgarantie en twee jaar verlengde garantie van Kawasaki Benelux. Deze garantie-uitbreiding komt overeen met de zaken die voorheen door K-Care WarrantyPlus werden gedekt. K-Care WarrantyPlus was een extra service van Kawasaki, die dus vanaf nu gratis wordt geïntegreerd in de 4 jaar garantie. De 4 jaar garantie geldt ook voor commerciële gebruikers van de motorfietsen, zoals rijscholen. Om aanspraak te kunnen maken op de garantie en Kawasaki Road Assistance, moeten de onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd worden bij de officiële Kawasaki dealer. 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws