Nieuws

Versys al vroeg bij de dealer

De Versys 650 is één van de bestverkochte motorfietsen in Nederland. Deze ‘allroad’ is zeer populair vanwege zijn moderne design, fantastische rijeigenschappen en zijn scherpe consumentenprijs. De motor heeft een krachtig en zuinig tweecilinderblok wat zorgt voor uitstekende prestaties bij sportieve (tour)ritten en is tevens perfect geschikt voor dagelijks woon-werkverkeer.
De veelzijdige Versys 650 zal verkrijgbaar zijn in drie verschillende kleuren. Wit (Pearl Blizzard White), de trendkleur Khaki (Metallic Matte Covert Green) en als SE uitvoering in het Lime Green (Candy Lime Green). Hij is er vanaf € 8.499,-.
Om de touring en woon-werkeigenschappen van de Versys 650 te benadrukken zijn er drie accessoire-pakketten samengesteld die voor een scherpe prijs worden aangeboden:
– Tourer-pakket: Mono-key geïntegreerde zijkoffers inclusief luxe binnentassen, handkappen en tankpad: € 699,-
– Tourer Plus-pakket: als Tourer pakket, inclusief luxe LED mistlampen: € 999,-
– Grand Tourer-pakket: als Tourer Plus-pakket, inclusief topkoffer met rugsteun, GPS bracket en 12V contactpunt: € 1.499,-

De 2018 Versys 1000 wordt zeer vroeg geleverd in 2017. De high-tech Versys 1000 is de rijkst uitgevoerde motor in zijn klasse en wordt standaard geleverd met Monokey geïntegreerde zijkoffers (inclusief luxe binnentassen), handkappen, tankpad en middenbok. Het superieure, en in zijn klasse unieke, viercilinder motorblok is de meest krachtige in zijn segment. Hiernaast is de Versys 1000 voorzien van Traction Control, Power Modes, Assist & Slipper Clutch, ABS en geïntegreerde versnellingsindicator.
De Versys 1000 is leverbaar in het Zwart (Metallic Flat Spark Black), afgewerkt met een sportieve groene striping, Rood (Candy Fire Red) en als SE in Lime Green (Candy Lime Green) met zeer fraaie zwarte graphics. De Versys 1000 is verkrijgbaar vanaf € 14.299,-.

Kijk voor meer informatie op www.kawasaki.nl

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Eerste test: Kawasaki Z500 SE

Eerste test: Kawasaki Z500 SE

20 april, 2024

Voor Kawasaki staat 2024 in het teken van een halveliter-offensief. Liefst drie nieuwe modellen zien het daglicht. ...
Touratech Travel Event 2024

Touratech Travel Event 2024

20 april, 2024

Bekende sprekers, internationale sterren, een grote filmpremière, gerenommeerde exposanten en tal van ...

Overig nieuws