Nieuws

Verkopen via Google…

… translate. Het kan een simpele ziel zijn geweest die grens overschrijdend dacht te denken. Maar het kan ook de zoveelste Nigeriaanse poging tot diefstal zijn.

We lazen de advertentie en bedachten hoe verrassend de wereld kan zijn wanneer je zonder benul een vertaalprogramma op een tekst los laat…

Advertentie nummer: 15154202

Omschrijving:
Dit is een 2005 Honda CBR motor 600RR in cyclus PRISTINE voorwaarde. Deze ZWARTE SCHOONHEID IS IN SCHITTERENDE (NOOIT GELATEN VALLEN) voorwaarde met slechts 3.700 km op de klok! Loopt & presteert als nieuw! Controleer de lijst van toegevoegde GOODIES! (Douane sprokets, Voorzijde 14, Achtergedeelte 50), (de Keten van 520 Ras), (de Bevelhebber van de Macht), (het Schot van het Ras van het Systeem van de Uitlaat Jardine met), (Gerookt Gelijk Vizier), (opzetten de Voorsignalen van de Draai), (de Schuiven van het Kader), (de assemblage van de Lamp van de Staart Intergrated), (de Kap van de Zetel van de Douane), (Douane UnderTail), (de Regelbare Demper van de Leiding GPR), (Powdercoated POLIJSTEN ZWARTE Brandstof GLB), (het Wapen van de Schommeling van het Chroom), (de Pinnen van de Voet van het Chroom), (de Grepen van het Chroom), (de Einden van de Staaf van de Aar van het Chroom), (de Gevallen van de Motor van het Chroom), (het Blok Offs van het Chroom), (de Tribune van de Schop van het Chroom.

En die ‘Bevelhebber van de Macht’, die snappen we. Da’s een Power Commander

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Dainese D-air krijgt update

Dainese D-air krijgt update

30 november, 2023

Dainese is één van de absolute pioniers op het gebied van airbagtechnologie. In 2000 al presenteerden de Italianen ...
KTM laat het beest groeien

KTM laat het beest groeien

29 november, 2023

KTM’s Super Duke was al bepaald niet schraal bedeeld qua cc’s, maar de 2024-versie groeit ook nog eens een ...

Overig nieuws