Nieuws

Verkopen via Google…

… translate. Het kan een simpele ziel zijn geweest die grens overschrijdend dacht te denken. Maar het kan ook de zoveelste Nigeriaanse poging tot diefstal zijn.

We lazen de advertentie en bedachten hoe verrassend de wereld kan zijn wanneer je zonder benul een vertaalprogramma op een tekst los laat…

Advertentie nummer: 15154202

Omschrijving:
Dit is een 2005 Honda CBR motor 600RR in cyclus PRISTINE voorwaarde. Deze ZWARTE SCHOONHEID IS IN SCHITTERENDE (NOOIT GELATEN VALLEN) voorwaarde met slechts 3.700 km op de klok! Loopt & presteert als nieuw! Controleer de lijst van toegevoegde GOODIES! (Douane sprokets, Voorzijde 14, Achtergedeelte 50), (de Keten van 520 Ras), (de Bevelhebber van de Macht), (het Schot van het Ras van het Systeem van de Uitlaat Jardine met), (Gerookt Gelijk Vizier), (opzetten de Voorsignalen van de Draai), (de Schuiven van het Kader), (de assemblage van de Lamp van de Staart Intergrated), (de Kap van de Zetel van de Douane), (Douane UnderTail), (de Regelbare Demper van de Leiding GPR), (Powdercoated POLIJSTEN ZWARTE Brandstof GLB), (het Wapen van de Schommeling van het Chroom), (de Pinnen van de Voet van het Chroom), (de Grepen van het Chroom), (de Einden van de Staaf van de Aar van het Chroom), (de Gevallen van de Motor van het Chroom), (het Blok Offs van het Chroom), (de Tribune van de Schop van het Chroom.

En die ‘Bevelhebber van de Macht’, die snappen we. Da’s een Power Commander

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.