Nieuws

Vering afsteldag

Hyperpro Service Center Nijmegen heeft een open inrij dag gratis veringafstelling op zaterdag 22 september

Naast het afstellen op de individuele wensen van de motorrijder, geeft het Hyperpro Service Center een advies waar uw motorfiets nog verbeterd kan worden. De motorfietsen die bij Hyperpro binnenrijden zijn niet alleen de sport motorfietsen, maar vooral ook straat motorfietsen,in de segmenten tour, all-road, naked, cruiser zoals bijvoorbeeld Yamaha FJR1300, Honda Pan European, Suzuki SV650, BMW’s etc.

Een goede vering vertaalt zich namelijk naar een kortere remweg, makkelijker bochten rijden, comfortabeler, strakker rijden, ook met iemand achterop en een totaal gevoel van vertrouwen met de motorfiets. Gebruik van goede vering zorgt voor meer veiligheid op de motorfiets en is een van de meest voordelige manieren om je motorfiets te optimaliseren! Ook is het verlagen van de motorfiets een onderdeel waar Hyperpro u graag over adviseert.

Het Service Center in Nijmegen (Leuth) heeft een gratis afsteldag op zaterdag 22 september. Vanaf 10:00 uur kunt u bij ons binnenrijden met de motorfiets. Terwijl u geniet van een kop koffie of iets anders, zal een van onze specialisten de vering van uw motorfiets optimaal afstellen op uw rijgedrag en advies geven over de vering. Vooraf aanmelden is voor het afstellen niet nodig.

De omgeving rond het service center is optimaal om naast het afstellen een heerlijke rit te maken op deze schitterende dag. We zien u graag!

ADRES:
Hyperpro Service Center Nijmegen (Leuth)
Lieskes Weng 3B
6578 JK Leuth
nijmegen@hyperpro.com
024 7370193

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Precies vier dagen te koop

Precies vier dagen te koop

19 april, 2024

Vespa viert het 140-jarig bestaan op passende wijze. Het bouwt niet alleen een exclusieve scooter (maximaal 140), ...

Overig nieuws