Nieuws

Vergelijkingstest Power Nakeds

Qua vermogen lijken de bomen op motorgebied tegenwoordig tot in de hemel te groeien. De tweehonderd pk-barrière is al lang en breed geslecht, en dat niet enkel door hypersportieve superbikes, ook naked bikes pronken vandaag de dag met vermogens waarvoor een gemiddelde superbike zich een jaartje of tien geleden nog op de borst zou kloppen.

Wij trokken er op uit met vier van deze anabole nudisten, meer precies de Aprilia Tuono V4 1100 Factory, de nieuwe Ducati Streetfighter V4S, BMW S1000R en de voor dit jaar geüpdatet KTM 1290 Super Duke R. Een lekker exotisch kwartet met een gecombineerd vermogen van 728 pk. Op papier welteverstaan, op de testbank komt het viertal zelfs tot 736 pk. Indrukwekkende cijfers en om al dat geweld een beetje gecontroleerd richting asfalt te dirigeren vertrouwen ze allemaal op een uitgebreid en hypermodern elektronisch vangnet.

Allemaal leuk en aardig die power en elektronische gadgets, maar onder de streep gaat het er natuurlijk vooral om hoe een motorfiets rijdt. Benieuwd welke van deze vier krachthonken zich het best aan de hand laat nemen? Ga dan nu naar de winkel voor MotoPlus 13/2020, of sluit hier een abonnement af en krijg direct toegang tot ons digitale archief met inmiddels ruim over de driehonderd uitgaven.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.