Nieuws

Veiling Agostini R1

Met de veiling van een unieke, door 15-voudig wereldkampioen Giacomo Agostini gesigneerde, Yamaha YZF-R1 ondersteunen Yamaha en de Italiaanse racelegende de Stichting Papageno. Voorafgaand aan het door het Hilton Hotel Amsterdam en de Hilton Foundation aangeboden 1e Papageno Gala, werd door motorlegende ‘Ago’ en dirigent Jaap van Zweden de unieke motorfiets onthuld en tevens de speciale website geopend, waarop deze bijzondere veiling online zal plaatsvinden: www.R1-Agostini.nl. Vanaf zondag 12 februari tot en met zondag 26 februari 2012 kan op deze speciale motorfiets geboden worden. Niet geheel toevallig is deze dag de laatste dag van de MOTORbeurs in Utrecht.
De voor de actie opgebouwde Yamaha YZF-R1 Agostini is een speciaal ontwikkelde Special Edition, de hoogste bieder krijgt een dan ook zéér exclusieve motorfiets. Naast de unieke ‘AGO’ kleurstelling draagt deze superbike de handtekening van de legendarische coureur en ook nog een ruim aantal ‘Special Parts’, waaronder een AGV Ago Replica helm, die de exclusiviteit van deze unieke motorfiets verder onderstrepen. Arno Sunnotel, President Yamaha Motor Nederland, over de veiling: “De Stichting Papageno doet fantastisch werk voor autistische kinderen. We zijn dan ook blij hiermee te kunnen helpen, ook omdat Giacomo Agostini zelf zo enthousiast over het project is.
Jaap van Zweden: “Wij zijn als stichting erg erkentelijk voor de moeite die alle betrokkenen genomen hebben om grotere bekendheid voor de Stichting Papageno te bewerkstelligen en fondsen te verwerven om meer projecten op te zetten voor kinderen met autisme. Ruim veertien jaar geleden hebben de wereldberoemde dirigent en zijn echtgenote Aaltje de Stichting Papageno opgericht, met als doel gezinnen met een of meerdere kinderen met autisme te ondersteunen. Hieruit resulteerden programma’s zoals ‘Muziektherapie’ en ‘MuziekMakers’ met professionele muziektherapeuten en muzikanten. Daarnaast is er het kunst-educatieproject ‘Ontmoeten’, waar kinderen met autisme zelf theaterproducties ontwikkelen, samen met een orkest en kunstenaars muziektheaterproducties.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.