Nieuws

Veilig zwart van Jopa

We zijn net na het lezen van de Kampioen – oplage 4,2 miljoen stuks – weer helemaal in de Angst Mode. Volgens onze Koninklijke is alles eng, bedreigend en/of gevaarlijk. Gelukkig kunnen we ons bijna tegen alles verzekeren.

Er moeten in elk geval overal regels voor en tegen komen. Je huiskamer verlaten? AAn het verkeer deelnemen? “Beware! It is a jungle out there!”.

Wat we binnen de Insteek van de ANWB missen is het veiligheidsaspect van vrolijk zwarte motorkleding. In zo’n klassiek stijlvolle outfit ben je feitelijk onzichtbaar voor autodebilisten. Dus kunnen ze ook niet meer op je mikken.

Combineer dat met zo snel mogelijk rijden, dan ben je overal al voorbij voordat er wat kan gebeuren.

Zonder gekheid: Zichtbaarheid in hert verkeer is voor ons, motorrijders, van levensbelang. Maar anticiperen is dat nog meer. Want jij zelf bent uiteindelijk degene die je nog het best kan vertrouwen. Maar met twee Waakzaamheidspunten per middag als extra investering rij je er in de Denver jas van Jopa mooi strak bij. De jas is overigens ook verkrijgbaar in zonnig bruin, is voorzien van 7 zakken, heeft een uitritsbare thermovoering en is (optioneel) te voorzien van een rugbeschermer. De elleboog & schoudersbeschermers zijn standaard.

De adviesverkooprrijs is 239,95.

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws