Productnieuws

Veelzijdig tasje van Ortlieb

Sinds de oprichting in 1982 heeft Ortlieb een enorme reputatie opgebouwd met betrekking tot waterdichte tassen en het portfolio van de Duitsers omvat inmiddels dan ook tal van innovatieve bagageoplossingen, waaronder deze veelzijdige Duffle RS.

Deze uiteraard honderd procent waterdichte tas kun je als reguliere roltas achterop de motor meenemen, hij is echter ook uitgerust met een gevoerd draagsysteem, waardoor je ‘m als rugzak kunt gebruiken. De Duffle RS is verder voorzien van wielen om ‘m makkelijk te kunnen transporteren, waarbij de ankerplaat van aluminium is uitgevoerd om de tas zo licht mogelijk te houden. Elke kilo bespaard betekent immers een extra kilo in het vliegtuig.

Verder is de tas onder meer voorzien van compressieriemen om de boel strak te kunnen inpakken, een ritssluiting over de hele lengte voor optimale toegang tot je spullen, tillussen aan voor- en achterkant en een mesh zak aan de buitenzijde voor het opbergen van wat extra spulletjes.

De Ortlieb Duflle RS is er in het zwart en neongeel, met daarbij de keuze uit drie formaten: 85, 110 en 140 liter inhoud. Deze kosten respectievelijk € 310,-, € 330,- en € 350,-. Kijk voor meer info op www.ortlieb.com/nl.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Precies vier dagen te koop

Precies vier dagen te koop

19 april, 2024

Vespa viert het 140-jarig bestaan op passende wijze. Het bouwt niet alleen een exclusieve scooter (maximaal 140), ...

Overig nieuws