Nieuws

Vanuit NIMAG. Dus goed

Zoon of dochter na de vakantie naar een andere school. De betere helft het fietsen moe? De elektrische scootertjes zijn blijkbaar de Chinese vloek voorbij. Ook serieuze bedrijven bemoeien zich ermee. Zoals de Nimag. Van Suzuki en TVR. En Morgan…

De Nimoto City 350 is door zijn toegankelijke prijsstelling en ultieme gebruiksgemak een absolute hit in de Nederlandse E-scooter markt. Niet voor niets is dit model onlangs uitgeroepen tot European E-scooter of the year 2012!

Om deze positieve lijn verder voort te zetten, is de Nimoto City 350 voor 2013 nog verder verfijnd en leverbaar in drie nieuwe frisse kleurstellingen; zwart/wit, wit en rood. Bovendien zijn deze nieuwe modellen uitgevoerd met een fraai afgewerkt two-tone zadel.

De Nimoto City 350 is een elektrische snorscooter met een moderne en ranke stroomlijn, een goede wegligging en de ultieme duurzaamheid van een elektrische aandrijving. Compleet uitgerust en voorzien van een uitneembare lood of lithium accu. De 2013 City 350 modellen zijn nu leverbaar voor € 1.099,- voor de looduitvoering en € 1.699,- voor de lithiumuitvoering. Er is al een Nimoto City 350 vanaf € 999,-.

Kijk voor meer informatie en de dichtstbijzijnde dealer op www.nimoto.nl

Alle nieuwe Nimoto elektrische scooters worden geleverd met de “Nimoto goed op weg pas”. Deze pas geeft recht op een jaar lang pechservice, uitgevoerd door de ANWB

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Eerste test: Yamaha XSR900 GP

Eerste test: Yamaha XSR900 GP

25 mei, 2024

Seks op wielen; de Yamaha XSR900 GP is niets minder. Typisch een motorfiets die je zo uit de folder koopt. Of is ...

Overig nieuws