Nieuws

Vanucci maakt een binnenstebuiten-pak

Meestal maakt de membraanlaag onderdeel uit van een motorpak, maar Vanucci lanceert een luchtige zomerse textielcombi waarbij je bij regen een membraanjack en -broek over het pak aantrekt.

De VAJ-3 en VAT-1 krijgen het stempel luchtige veiligheidskleding die specifiek is bedoeld als zomercombinatie. De basis bestaat uit een jas en broek die bestaat uit cordura-mesh. Dat maakt ze zowel slijtvast als ademend. Een binnenvoering is er alleen daar waar het echt nodig is, bijvoorbeeld onder de protectorzakken. De protectoren (rugprotector optioneel) zijn eveneens luchtdoorlatend en vanaf de buitenkant uit te nemen. Het maakt de combi licht en daarom prettig om te dragen. Een praktisch detail: in het opbergvak in de rugprotectorzak past bijvoorbeeld het regenjack VXR-2.

Als zomerpak ontbreekt een thermovoering, maar Vanucci levert wel een regenbroek en -jas. Het Sympatex drielaags laminaat in lichtgrijs ziet er ‘civiel’ uit en kan daarom ook zonder motor worden gebruikt. Voor de regenbroek (VXR-3) geldt hetzelfde. Hij ziet eruit als een normale textielbroek, maar bestaat uit een drielaags laminaat.

Louis verkoopt de VAJ-3 en VAT-1 voor respectievelijk € 280,- en € 200,- terwijl het voor de regenkleding € 130,- voor het jack en € 100,- voor de broek vraagt. De maten lopen bij de dames van 34 tot 46, bij de heren van 48 tot 58.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Video: 120 jaar FIM

Video: 120 jaar FIM

26 februari, 2024

De Federation Internationale de Motocyclisme (FIM) bestaat 120 jaar en viert dat met een acht minuten lange film ...

Overig nieuws