Nieuws

Van de Kuinder Motoren stopt kledingafdeling

De oudste motorzaak van Nederland sluit zijn kledingafdeling. Niet uit luxe, maar omdat de Hilversumse zaak er geen geschikt personeel voor kan vinden.

Begin dit jaar werd van de Kuinder nog gepresenteerd als franchisepartner van VoordeelHelmen. Ook die stap heeft niet kunnen baten. Hoewel die franchisesamenwerking een positieve invloed had op omzet, heeft het management van Van de Kuinder geconcludeerd dat de voortzetting van de kledingverkoop niet langer haalbaar is. De krapte op de arbeidsmarkt speelt Van de Kuinder duidelijk parten. Het bedrijf moet helaas erkennen dat het zoeken naar geschikt personeel voor de kledingafdeling zwaarder is dan verwacht.

De kledingafdeling blijft geopend tot 30 september. Klanten krijgen de mogelijkheid om te profiteren van de opheffingsuitverkoop. Het sluiten van de kledingafdeling heeft geen invloed op de hoofdactiviteiten van Van de Kuinder Motoren. Het familiebedrijf gaat zich nog meer richten op het leveren van nieuwe Yamaha motoren en een groter aanbod gebruikte motoren.

Na het sluiten van Hilversum heeft Voordeelhelmen.nl nog vestigingen in Amsterdam, Apeldoorn, Eibergen, Nijeveen, Rijen en Zwaagdijk.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws