Nieuws

Van 69,90 voor 19,90

En dan hebben we het over de april actie van XL Moto’s motor hoezen. De hoes is daarbij ook nog eens hittebestendig zodat een hete uitlaat bij het inpakken van je machine niet opeens een soort wak in het kleed maakt.

Bij motorhoezen is er in de loop van de tijd een extra beschermende warde als vanzelf bij gekomen. Een motorhoes onttrekt je motor aan spiedende blikken van rondrijdende lieden die de  winst wel heel erg aan de inkoopkant zoeken.

Nog niet eens lang geleden zagen we op een motorbeurs in Polen een heel rijtje motoren met NL en D kentekenplaten plus wat losjes gedemonteerde contactsloten en zo.

Om het dievengilde te misleiden kun je natuurlijk ook nog eens met plakletters “JAWA”of “Ural”op je motorhoes plakken. Als er dan opeens een voorbij rijdende auto weg accelereert, dan weet je dat je plan gewerkt heeft.

Let er bij motorhoezen wel op dat het zinnig is de motor om de week een paar uur te laten luchten. Ook als je een zo genaamde ‘ademende’ motorhoes hebt.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.