Nieuws

USA Lijf-Stijl

Het evenement Cars ’n Bikes, Stars & Stripes vindt dit jaar weer plaats op Hemelvaartsdag, donderdag 14 mei van 12:00 tot 20:00 uur. Locatie is de Jonkerstraat in Waarland (NH) en de entree is gratis.

De organisatie van de Amerikaanse Dag heeft dit jaar iets bijzonders op het programma staan. Pro Wrestling Showdown komt naar Waarland met internationale American Wrestling wedstrijden.

Dat wordt een fenomenaal kitschfeest met Hulk Hogan, Dwayne Johnson, John Cena en Randy Orton, vier namen die miljoenen fans elke week weer aan de buis gekluisterd hielden in de jaren 80 en 90. 

Tijden en line-up zijn op onze website te vinden, toegang van dit open air spektakel is gratis. Na afloop van de show is er een Meet & Greet met de worstelaars.

Voorafgaand aan het evenement is er in samenwerking met de plaatselijke kerk een Johnny Cash ‘Memorial’. Deze bijzondere dienst zal muzikaal begeleid worden door de live-band Cashflow3. Het is een thematische kerkdienst met prachtige gospelnummers waarbij iedereen welkom is, daarna loop je zo door naar het evenemententerrein waar de band nog een set zal spelen. Naast de band Cashflow3, de Johnny Cash Cover Band, nog een andere Nederlandse topformatie. Het trio Slapback Johnny brengt je rockabilly gecombineerd met jump blues, swing en rock & roll. Ze gebruiken een mix van klassieke nummers en zelfgeschreven liedjes. Last but not least de Pink Moon Babies, een Japanse all girl rockabilly trio. Aziatische sushi rock & roll met nummers van Elvis, Wanda Jackson en eigen werk met een vleugje van de film Kill Bill. Ook is er Rock & Roll DJ At’s Record Hop weer geboekt, hij zorgt voor non-stop muziek. Op de website worden alle bands voorgesteld en zijn ze via een link te zien en te beluisteren.

Ook voor ‘Ze Kidz
Voor de kinderen laten we weer de vet coole Bungy-trampoline naar Waarland halen. Ook is Kinderdagverblijf de Keet met een team aanwezig en de kinderen kunnen onder andere een mooie kuif laten zetten. Kortom genoeg te beleven, zet 14 mei dus weer in de agenda!

Meer informatie over deze show en de Amerikaanse Dag  is te vinden op de site van de organisatie Cars ‘n Bikes, Stars & Stripes: www.cbsswaarland.nl .

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.