Productnieuws

Unieke racehelm van Scorpion

Een bijzondere en fraaie helm van Scorpion: de EXO-R1 Evo Carbon Air Onyx. De sportieve helm is namelijk voorzien van een met de hand gemaakte buitenschaal, waardoor het carbon patroon op elk exemplaar nét iets anders is.

De EXO-R1 Evo Carbon Air maakt deel uit van Scorpion’s Racing line-up en is dan ook geschikt voor circuit gebruik. Zo is de EXO-R1 extreem aerodynamisch ontworpen, voorzien van een dubbel D-kinsluiting en weegt ‘ie slechts 1.300 gram. Om voor de juiste pasvorm te zorgen is de helm binnenin voorzien van het Airfit-systeem, waarmee je de (uitneem- en uitwasbare) wangkussens kunt oppompen en daarmee naar je persoonlijke voorkeur kunt aanpassen. Het vizier is daarnaast extra breed en zonder gereedschap te verwisselen door Scorpion’s Ellip-tec II-systeem, dat het vizier daarnaast strak tegen de helm aan trekt voor een luchtdichte verzegeling.

De EXO-R1 Evo Carbon Air Onyx is beschikbaar in de maten XS t/m XXL (drie verschillende buitenmaten) en kost € 529,90. De helm is naast deze Onyx-uitvoering ook verkrijgbaar in Solid Carbon (€ 499,90, twee kleuren) en in drie designs (€ 529,90). Meer info: www.trophymotorsport.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Nieuwe roadster van Royal Enfield

Nieuwe roadster van Royal Enfield

20 juli, 2024

Royal Enfield breidt haar 450-platform uit met een nieuw model. De Guerrilla 450 is een roadster met de bekende ...
Even geduld aub!

Even geduld aub!

19 juli, 2024

De tijd vliegt als je lol hebt, zo blijkt maar weer. Zo ben je nog aan het uitbuiken van de Kerstdagen en zo staat ...

Overig nieuws