Nieuws

Unieke ‘Race of Champions’-Panigale V4’s onder de hamer

De twaalf unieke Panigale V4’s die meedoen aan de Race of Champions tijdens de driedaagse World Ducati Week (WDW), worden na afloop van de wedstrijd geveild. Dat heeft Ducati bekendgemaakt.

De race is een van de hoogtepunten tijdens de WDW2018. Niemand minder dan Dovizioso, Lorenzo, Petrucci, Miller, Davies, Melandri, Rinaldi, Pirro, Abraham, Rabat, Fores en Troy Bayliss gaan op het Misano Wold Circuit de strijd met elkaar aan op speciale edities van de Panigale V4 S.

Handtekening
Al deze motoren – stuk voor stuk eenmalige uitgaves – zijn voorzien van een speciale kleurstelling en bestickering die geïnspireerd is op de coureur die erop rijdt. Om ze nog wat gewilder te maken, zijn de Ducati’s voorzien van een vignet op de kroonplaat met daarop de naam en het racenummer van de rijder. Daarnaast zal iedere coureur voor aanvang van de race een handtekening op de eigen motor zetten.

De uiteindelijke koper krijgt daarnaast een certificaat van echtheid, getekend door Claudio Domenicali, CEO van Ducati Motor Holding en een complete set met originele onderdelen, inclusief uitlaat, zodat de motor ook straatlegaal te maken is.

Wil jij de gelukkig eigenaar worden van een (of meer) van deze speciale Ducati’s? Zorg dan dat je het hoogste bod uitbrengt tijdens de openbare veiling die via eBay gehouden wordt vanaf 21 juli 18.00 uur tot 27 juli 18.00 uur.

Wat de bijzondere motorfietsen per stuk moeten opbrengen, heeft Ducati niet bekendgemaakt. Maar ga er maar van uit dat je flink in de buidel moet tasten om een van deze racemotoren in bezit te krijgen.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.