Nieuws

Ultra-lichte en 22.06 gecertificeerde flip-back-helm

Scorpion maakt met de EXO-Tech EVO Carbon zijn ultieme flip backhelm. Door gebruik te maken van Ultra TCT Carbon is de helm licht, maar biedt hij tegelijk volop protectie.

De EXO-Tech EVO Carbon biedt dezelfde functionaliteiten als zijn minder exclusieve familieleden. Dat begint met de 22.06-certificering, zowel in open als gesloten stand. Het vizier klikt hierbij automatisch in de juiste positie, zodat er geen beschadigingen ontstaan. Het vizier zelf is voorzien van een antikras-laag en voorzien van Pinlock. Standaard levert Scorpion een helder vizier mee, maar ook een tweede smoke exemplaar. In de nekrand is de bediening van het zonnevizier. Dat is aan weerszijden voorzien van een anticondenslaag zodat het niet snel beslaat.

Door de Micrometric Buckle is de kinband eenvoudig te openen en te sluiten. Voor brildragers is de Scorpion EXO-Tech EVO Carbon voorzien van Kwikfit. De voering is eenvoudig te verwijderen en uitwasbaar. Om nare geurtjes tegen te gaan is de stof antimicrobiologisch en biedt voldoende isolerend vermogen om in de winter aangenaam warm en in de zomer aangenaam koel te zijn.

De Scorpion EXO-Tech EVO Carbon heeft twee buitenmaten voor de carbon buitenschaal. De maten lopen van XS tot en met XXL en de prijzen beginnen bij € 469,90.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Kleine update voor CFMoto 450SR

Kleine update voor CFMoto 450SR

12 april, 2024

CFMoto heeft haar 450SR A2-racer op de valreep een update gegeven voor het 2024-seizoen.  Het broertje van de 450SR ...

Overig nieuws