Nieuws

Ultieme testrit: High Bike Testcenter

Voor alweer de negende keer in successie opent op 1 juni aanstaande het High Bike testcenter Paznaun haar deuren. Dat biedt motorrijders de mogelijkheid om tot eind september weer te proeven van nagenoeg alle nieuwe wegmodellen uit het gamma van BMW, KTM, Triumph, Yamaha en Aprilia in het best denkbare decor: de Alpen.

Het concept van het maken van een testrit door de indrukwekkende Alpen (zie reportage in 13/2014) blijkt bijzonder succesvol. In de afgelopen acht jaar werden er maar liefst 15.000 testritten gemaakt door Zuid-Tirol, en ook dit jaar mogen motorliefhebbers zich weer verheugen op niet alleen de nieuwste motoren, maar ook aan een keur van onderhoudende routes.
Vanaf de uitvalsbasis aan de Silvretta Parkplatz te Ischgl zijn er 14 enerverende routes uitgezet door onder meer Tirol, Beieren, Voralberg en Zuid-Tirol, waarbij je komend jaar kunt kiezen uit circa 40 testmotoren. Daaronder onder meer de nieuwe R1250GS, Niken GT, 790 Adventure en Tuono V4 1100 Factory, evenals de nieuwe Triumph modern classics. De huurprijs (exclusief brandstof) bedraagt tussen de € 100,- en € 120,- per dag, op vertoon van de ‘Silvretta All-Inclusive Pas’ geldt een korting van twintig euro. De ultieme manier om je droommachine eens te proberen! Info: www.highbike-paznaun.com

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws