Nieuws

Uitgebreide testen MotoPlus 7-2015

Op testgebied worden in de komende MotoPlus, uitgave 7 van 2015 alweer, weer alle registers opengetrokken. Op motorisch vlak met een vergelijkingstest tussen de populaire middenklasse allroads Suzuki V-Strom 650 en de voor dit jaar vernieuwde Kawasaki Versys 650, evenals een TopTest van de eveneens nieuwe Yamaha MT-09 Tracer. Maar ook op productgebied, wij onderwierpen namelijk 17 motorjeans aan een uitgebreide crashtest! Het is overigens niet de eerste keer dat we deze steeds populairder wordende motorkleding aan een strenge test onderwierpen, in MotoPlus 14/2010 namen we al eens 13 jeans onder de loep. Klik op onderstaande cover en lees deze test nu volledig gratis (ook niet abonnees)!

Alle drie de testen zijn voor abonnees nu al te lezen in deze exclusieve sneak preview. Ben je nog geen lid? Klik hier, word abonnee en krijg direct toegang tot ons volledige digitale archief.

Digimag.indd

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.