Nieuws

Uitbreiding motortrein

In onze reisartikelen noemen we nogal eens de autotrein als alternatief vervoer voor de rit over lange, saaie tolwegen.

Dat treinidee wordt blijkbaar aardig opgepakt:

De autoslaaptreinen naar Alessandria (Noord-Italië) en Livorno in Toscane draaien lekker. Het aantal vertrekken werd al eerder uitgebreid, en nu wordt ook de capaciteit voor het aantal motoren dat meegenomen kan worden vergroot.

Commercieel Directeur René van der Klink vertelt: “We zien een opvallende stijging van het aantal motorrijders, zowel uit Engeland als Nederland en België, die graag de eerste 1000 kilometer met de trein afleggen. De oorzaak is waarschijnlijk een combinatie van verlaagde prijzen en de toegenomen belangstelling voor Italië als vakantiebestemming. Gezien de belangstelling is nu de capaciteit voor het aantal motoren per trein verdubbeld”.

De eerste AutoSlaap Trein vertrekt op vrijdagmiddag 27 april, het laatste vertrek staat gepland op 28 september. Aan boord kunnen klanten kiezen uit verschillende soorten van comfort dat varieert van twee persoonscoupés, vier- of zespersoons familiecoupés of ligplaatsen op indeling.

Alle maaltijden zijn inbegrepen en worden in de coupé geserveerd. Voor een toeslag kan men zich laten upgraden naar het panorama restaurant aan boord.

Alle informatie over de AutoSlaap Trein vind je op www.autoslaaptrein.nl.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws