Productnieuws

Uitbreiding bij Shoei

Tot dusverre heeft Shoei nog geen volledig nieuwe modellen voor 2021 gepresenteerd, maar dat betekent niet dat ze stil zitten in Japan. Komend jaar heb je qua kleurstellingen namelijk de keuze uit niet minder dan 31 nieuwe varianten van bestaande en bewezen modellen.

Het sportieve paradepaardje X-Spirit III komt er bijvoorbeeld in zeven nieuwe uitvoeringen, waarvan er twee zijn gelieerd aan Marc Marquez en eentje aan zijn jongere broer Alex. De Marc-varianten hebben daarbij wederom rood als belangrijkste basiskleur, de Alex-versie is hoofdzakelijk blauw. Verder is de integraalhelm, verkrijgbaar in de maten XS t/m XXL, er ook nog in een nieuwe rode, neongele, grijs/groene en blauwe versie.

Ook de in 2019 gepresenteerde GT-Air II, opvolger van de in 2013 gelanceerde GT-Air, krijgt een flinke uitbreiding op kleurstellinggebied. De sportieve toerhelm, met onder meer een geïntegreerd zonnevizier en voorbereiding op het Sena SRL 2 communicatiesysteem, is er in niet minder dan vijf nieuwe decors, waaronder een behoorlijk spectaculair ogend Lucky Charms motief.
De populaire Neotec 2 systeemhelm, net als de GT-Air II onder andere voorzien van een geïntegreerd zonnevizier en voorbereiding op het Sena SRL 2 communicatiesysteem, is komend jaar in de volgende nieuwe kleurstellingen beschikbaar: zwart/neongeel, zwart met een beetje wit en wit met licht- en donkerblauw, evenals het nieuwe decor genaamd ‘Respect’, die er in drie kleurvarianten komt.

Verder is de afgelopen jaar geïntroduceerde J-Cruise 2 jethelm er in zeven nieuwe kleuren (matzwat, matwit en een decors-uitvoering met rood, blauw, neongeel en grijs), de Hornet ADV adventure helm in drie nieuwe frisse decors en is de line-up van de VFX-WR crosshelm uitgebreid met het opvallende, in drie versies beschikbare Pinnacle-decors. De keuze is kortom reuze!

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

BMW wint aanbesteding politie

BMW wint aanbesteding politie

19 juni, 2024

BMW Motorrad heeft opnieuw de aanbesteding van de politie gewonnen, waardoor het naar verwachting de komende 7 jaar ...

Overig nieuws