Nieuws

Tweede helft MotoGP-seizoen zondag van start

Het is zondag alweer zes weken geleden dat de Dutch TT, de laatste wedstrijd van de MotoGP-kalender, werd verreden. De coureurs maken zich deze week na een welverdiende vakantie op voor de tweede helft van het seizoen, die zal beginnen op de Red Bull Ring in Oostenrijk.

Op de grid zullen dit weekend ook ene Dani Pedrosa en Cal Crutchlow staan. Pedrosa is natuurlijk actief als testrijder van KTM, en ondanks eerder aangegeven te hebben dat hij geen wedstrijden meer wilde rijden komt ‘The Little Samurai’ dit weekend middels een wildcard tóch weer in actie. Naast Pedrosa zal ook Crutchlow zich dit weekend weer op de grid bevinden. De 35-jarige Brit is sinds dit jaar actief als testrijder voor Yamaha en zal de komende drie wedstrijden het zitje van de geblesseerde Franco Morbidelli overnemen in het Petronas Sepang Racing Team.

Of de beide mannen mee kunnen doen voor de overwinning blijft de vraag, dat zal zondag vanaf 14:00 duidelijk worden. Het tijdschema voor de Grand Prix of Styria vind je hier.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.