Nieuws

TT-vrienden goedkoop naar Classic GP

Vrienden van het TT Circuit Assen kunnen een kwart goedkoper de Classic Grand Prix op het TT Circuit bezoeken. Het klassiekerevenement vindt plaats van 16 tot en met 18 september

Op zich haalt de organisatie van de Classic GP niemand het vel over de oren, maar 25 procent korting is toch lekker meegenomen. Normaal betalen bezoekers op: vrijdag € 15,- op zaterdag € 30,- op zondag € 30,- en voor het hele weekend € 49,50. Voor de TT-vrienden is dat nog maar: € 11,25, € 22,50, € 22,50 en € 37,50.

Er is een maar aan de korting verbonden. Deze prijzen gelden alleen in de voorverkoop tot 10 september. Via een code (voor iedere dag een andere) kunnen de kaarten worden besteld op de website van het evenement. Vrienden van het TT Circuit Assen kunnen hun tickets met korting bestellen via de evenement website: www.classicgp-assen.nl.

Meer dan 140 Grand Prix machines van 34 merken afkomstig uit zestien landen komen naar het Circuit van Drenthe. De Classic GP presenteert volle startvelden met originele Grand Prix motoren in de klassen 125cc, 250cc, 350cc en 500cc. Niet alleen motorliefhebbers komen aan hun trekken bij de Classic GP Assen, ook de mensen die van de fraaie vierwielige bolides uit de historie houden, kunnen genieten.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Super Hooligan met Indian-roots

Super Hooligan met Indian-roots

24 februari, 2024

Laat Roland Sands los op een motorfiets en negen van de tien keer komt er een enorm gaaf ding uit. Indian liet de ...
Eerste indruk: Yamaha MT-09

Eerste indruk: Yamaha MT-09

23 februari, 2024

Het gulzige aanzuiggeluid van de levendige driepitter zwelt aan, wat gepaard gaat met een flinke schop onder het ...

Overig nieuws