Nieuws

Trouwen in Utrecht

… Op de Motorbeurs dus… Het gaat er van komen.

Al maanden is ‘ie onderwerp van gesprek en nu wordt het steeds concreter: de BikerWedding in de MOTORbeurs. Anne van Os (22) en Nomi Brands (24) uit Wijk bij Duurstede zijn het winnende aanstaande bruidspaar.

De huwelijksceremonie is gepland op 20 februari in de Jaarbeurshallen in Utrecht en wordt naar verluidt al net zo bijzonder als het huwelijksaanzoek. Een aanzoek dat voor Nomi op een avond begon met kaarslicht en een slaapkamer vól romantische foto’s van het moment dat de twee elkaar leerden kennen, in het ouderlijk huis van Anne. Die zelf even later – zwaaiend met een enorme vlag met daarop de tekst: ‘Wil je met mij trouwen?’ de straat in kwam rijden op haar motor. Om vervolgens – in motorpak – op één knie – dé vraag te stellen aan haar eega. Uiteraard kon Nomi, die zelf ook een enthousiast motorrijdster is, deze romantische ‘knee-down’ niet weerstaan.

De organisatie van de MOTORbeurs is van plan om er de grootste BikerWedding van Nederland van te maken, dus het belooft “spectaculair” te worden. Alles is geregeld voor de dames, dus hun verloving verloopt waarschijnlijk een heel stuk rustiger dan die van de meeste aanstaande trouwparen. Anne en Nomi zien het al helemaal voor zich. Anne: “trouwfoto’s van ons laten maken op de allernieuwste motormodellen lijkt me waanzinnig. We willen allebei in een mooie jurk, echt vrolijk zodat het niet zo man-vrouwachtig lijkt. Niet dat stereotype van we zijn vrouwen, rijden motor en zijn ook nog eens lesbisch. Je begrijpt welk stempel daar op wordt gezet. Je hoeft echt niet per se lesbisch te zijn om motor te rijden.” Lachend: “Kijk maar naar mijn moeder.”

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.