Nieuws

Triumphs exclusieve offroad-reis door Portugal

Er zijn nog een paar plaatsjes beschikbaar voor Triumphs Adventure Holiday in november. Een zesdaags modderbad was nog nooit zo verzorgd.

Het slechte nieuws eerst? De Adventure Holiday kost een lieve som geld. Voor Engelse klanten hangt er een prijskaartje aan van 3.600,- Britse ponden. Dat is even slikken voor een weekje van de gebaande paden af.

Het goede nieuws dan? Voor dat bedrag rijd je in alle luxe en op het nieuwste materiaal door offroad-paradijs Portugal. Zo’n beetje alles zit bovendien in de prijs ingesloten. Je kunt allereerst kiezen uit de nieuwste Tiger en Scrambler-modellen. Om brandstof en de verzekering van de motoren hoef je ook het hoofd niet te pijnigen. Dat is gewoon geregeld.

Dat geldt ook voor alle accommodatie en maaltijden. De overnachtingen zijn betaald, de transfers naar het vliegveld en hotel (en ja: de vluchten zelf niet dus…) Ter plekke staan ervaren offroad-instructeurs van Triumph je bij. Die begeleiden je bij waterdoorwadingen, beklimmingen van heuvels, single tracks en technische passages.

Om het deelnemers nog makkelijker te maken, kunnen ze een complete kledingset – inclusief valhelm – huren. Naast wat pecunia moeten deelnemers over nog één ding beschikken: ze moeten een Offroad Training Level 1 hebben gevolgd. Kijk hier om te boeken en voor meer informatie.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Bandentest 2024: 6 toerbanden!

Bandentest 2024: 6 toerbanden!

17 mei, 2024

Goede banden zijn natuurlijk van groot belang. Ze vormen het contact tussen motor en wegdek en ze maken het ...

Overig nieuws