Nieuws

Triumph Triples On Tour: The Real Deal

Voor motorrijders is het geen nieuws dat er één merk al jaren ervaring heeft met het bouwen van driecilinders. Triumph Motorcycles heeft al sinds decennia een complete line-up met deze motorblokconfiguratie en wordt algemeen beschouwd als het echte driecilindermerk. Waar het gaat om motorblokken met karakter, een prachtige sound en de ideale mix van vermogen en koppel, is Triumph de onbetwiste autoriteit. Niet in de laatste plaats doordat deze “Triples” in het best sturende totaalpakket gemonteerd zijn!

Voor iedereen die wil kennismaken met onze motoren gaan we tussen 22 maart en 20 april 2014 met de “Triumph Triples On Tour”, langs de officiële Triumph Motorcycles Dealers in Nederland.

Het oer-Britse motormerk Triumph liet in 1965 al het eerste prototype van de driecilinder zien en kwam in 1968 met de beroemde  750 cc Triumph T150 (Trident).

Direct na de wederopstanding in 1990, kwam Triumph weer op de markt met de iconische driecilinder en is deze geëvolueerd tot wat hij nu is. Na al die jaren durft Triumph dan ook zonder enige valse bescheidenheid zeggen dat niemand anders dan Triumph Motorcycles hèt echte driecilindermerk is!

Tussen 22 maart en 20 april 2014 kunnen alle motorrijders tijdens de “Triumph Triples On Tour” ontdekken hoe het origineel rijdt. Kijken, zitten, voelen, rijden op de echte Triples, zodat je zelf kunt zien en voelen maar dat er maar één merk is waar de Triples geboren, opgegroeid en volwassen geworden zijn.

De Triumph Triples:

De totale line-up 2014 van Triumph modellen uitgerust met een driecilinder zijn:
Street Triple 675 & Street Triple 675R: De ideale naked voor elke motorrijder
Speed Triple 1050 & Speed Triple 1050 R: De grondlegger van het SuperNaked segment
Tiger 800 & 800XC: De beste allroad; praktisch & veelzijdig, gecombineerd met verslavend rijgedrag
Explorer 1200 & Explorer 1200 XC: Wereldreiziger zonder grenzen
Daytona 675 & Daytona 675R: Super Supersport, haalt het beste uit de rijder naar boven
Trophy SE: De Britten hebben niet voor niks het toeren uitgevonden
Rocket III Touring & Roadster:  2300 cc, voor wie de grootste wil

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws