Nieuws

Triumph T-shirts

Vooruitlopend op de aanstaande mooie zomer introduceert Triumph Motorcycles een nieuwe collectie T-shirts. De motieven voor de nieuwe collectie verwijzen naar Triumphs glorieuze erfenis uit het moderne verleden. Met de klassieke ‘Sixty8′-lijn, die is geïnspireerd op gebeurtenissen uit de 20e eeuw, en nieuwe thema’s in herkenbare Triumph-styling, zullen deze shirts zeker hun weg naar de liefhebbers vinden, zowel binnen als buiten de motorwereld.
Het populaire en inmiddels klassieke T-shirt dat Bob Dylan droeg op de hoes van ‘Highway 61 Revisited’ blijft natuurlijk in de collectie gehandhaafd. Nieuwe toppers zijn ‘de Cycledelic’ en ‘Land Speed’. Het eerste shirt herinnert aan de ‘British invasion’, toen Britse bands in de ‘Summer of Love’ in 1967 massaal de oversteek naar de VS maakten en Triumph-motorfietsen in hun kielzog synoniem werden met de rebellie en hang naar vrijheid uit die tijd. Het tweede T-shirt is een eerbetoon aan Johnny Allen die in 1956 het wereldsnelheidsrecord op land op zijn naam schreef met een gestroomlijnde 650cc Triumph, op de Bonneville-zoutvlakten in de Amerikaanse staat Utah. Naast deze vintage T-shirts bestaat de nieuwe collectie uit shirts met diverse motieven en one-liners, terwijl ook de speciale damescollectie is uitgebreid. Zelfs aan de bikers van de toekomst is gedacht met twee nieuwe shirts voor kinderen: maar weinig ouders zullen de ‘Bonnie Bike’ en ‘Kids Bike’ in het rek kunnen laten hangen.
De nieuwe collectie is bij elke Triumph-dealer verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie of het adres van de dichtstbijzijnde dealer op: www.triumphmotorcycles.com

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Draadloos Q12 laden op de motor

Draadloos Q12 laden op de motor

12 juli, 2024

Het stroomdraadje is vaak de zwakke schakel als je een mobiele telefoon als navigatieapparatuur gebruikt. Peak ...

Overig nieuws