Nieuws

Triumph presenteert nieuwe zomercollectie

Dat er bij Triumph net zoveel aandacht uitgaat naar het ontwikkelen van haar kledinglijn als haar motoren blijkt wel uit deze fantastische nieuwe collectie. Van stijlvolle retro motorkleding voor liefhebbers van de Classics, stoere eigentijdse kleding voor de Roadster tot aan functionele kleding voor de Adventure-rijders. Daarnaast biedt Triumph ook weer een uitgebreide keuze aan nieuwe merchandising en casual kleding.

MTSS17005_OLIVER TEE_B_443_HRp kl

Een van de kopstukken uit de nieuwe lijn is de Andorra jas, deze roodbruin lederen jas uit de Classic Icon serie is voorzien van de nodige protectie en heeft een sportieve fit waarmee hij uitstekend past bij een Triumph Thruxton of Street Cup. Speciaal voor de vrouwelijke motorrijdsters is de Andorra jas ook in een dames uitvoering verkrijgbaar.  Ook nieuw is de Urban lijn, waarvan de “Fosse” jas de hoofdrolspeler is. Deze waterdichte jas kenmerkt zicht door een moderne stijl met invloeden uit het verleden, hiermee is de jas zowel op de Classics te dragen als op de Roadsters.  Beide jassen zijn uitstekend te combineren met de nieuwe Riding Denim,  Stoke Tan Boots en handschoenen van Triumph.

MTHS17302_ROWLAND JACKET_3Q_896_HRp kl

Naast de prachtige nieuwe motorkleding is er ook een groot aantal aan merchandising items, casual kleding en accessoires verkrijgbaar. Neem bijvoorbeeld de Triumph Duffel Bag en Shopper Bag, twee stoere tassen die linken naar het rijke verleden van het legendarische britse motormerk.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Touratech Travel Event 2024

Touratech Travel Event 2024

20 april, 2024

Bekende sprekers, internationale sterren, een grote filmpremière, gerenommeerde exposanten en tal van ...
Precies vier dagen te koop

Precies vier dagen te koop

19 april, 2024

Vespa viert het 140-jarig bestaan op passende wijze. Het bouwt niet alleen een exclusieve scooter (maximaal 140), ...

Overig nieuws