Nieuws

Triumph Bonneville T120 meets Gibson Les Paul

Gewoon. Omdat ‘ie zo mooi is, de symbiose tussen de Triumph Bonneville en de Gibson Les Paul gitaar. Sinds 2012 ondersteunt Triumph de Distinguished Gentlemen’s Ride (DGR) en dit voor het eerst samen met gitaarfabrikant Gibson.

In het kader van de wereldwijd verreden DGR wordt er geld ingezameld voor het bevorderen van de geestelijke gezondheid van mannen en voor de strijd tegen prostaatkanker. Dit jaar wordt degene die het meeste geld voor de actie inzamelt met iets heel bijzonders: een combinatie van een Triumph Bonneville T120 en een bijpassende Gibson Les Paul gitaar in de bijzondere  1959 Legends Custom Edition – beide voorzien van een unieke afwerking met veel liefdevolle details, die perfect bij de uitstraling van de DGR passen. 

De DGR wordt op zondag 22 mei verreden. De officiële registratie en het inzamelen van donaties loopt sinds 28 maart. Info: www.gentlemensride.com en www.triumphmotorcycles.com 

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.