Nieuws

Transanatolia rally 2011

Afgelopen september is de 1e editie van de Transanatolia verreden. 32 motoren, 1 quad en 8 auto’s stonden aan de start in Beskonak, zo’n 100 kilometer van Antalya. Een rally van ruim 2.000 kilometer offroad in het gastvrije Turkije door de meest fantastische gebieden. Hotelovernachtingen werden afgewisseld met bivaks op hele mooie plekjes met ’s avonds een heerlijke maaltijd in de grote (20 x 12 meter! ) bivaktent. Transport en service werden verzorgd door Memotours. Tevens kon er een rallyklare KTM 450 of 690 motor gehuurd worden, compleet met service zodat je als rijder maximaal kon genieten.
In 2011 komt er natuurlijk een vervolg. Op 1 december a.s. vertellen we je graag alles over de tweede editie van deze spectaculaire rally die op zondag 4 september 2011 van start gaat. Met een nieuwe start en finishlocatie, dagelijkse uitdagende specials met goede roadbooks en zeer gevarieerde (en vernieuwde ) routes voor rijders van alle niveaus .

Kom alles te weten over de 2e Transanatolia met schitterend videomateriaal, prachtige foto’s, alle nuttige informatie en enthousiaste verhalen van oud deelnemers!
Natuurlijk verzorgt Memotours weer service en transport voor deelnemers, en kan er in Turkije een KTM 450 of 690 gehuurd worden die rallyklaar is. Ook Go2Dakar, waar je een kant en klare Jeep Wrangler kunt huren, is weer van de partij.
De infoavond is op woensdag 1 december bij Arie Molenaar Motors, Einsteinweg 4, 3404 LK IJsselstein en begint om 19.30 uur. Praktische info over de Transanatolia vindt je op www.transanatolia.nl

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Stijlvol jasje van LS2

Stijlvol jasje van LS2

1 maart, 2024

LS2 ken je waarschijnlijk voornamelijk van haar helmen, maar de Spaanse firma heeft inmiddels ook een uitgebreid ...
Mail & Win: S100 Clean Pakket

Mail & Win: S100 Clean Pakket

29 februari, 2024

Zo, met de MotorBeurs Utrecht als officieuze aftrap van het nieuwe motorseizoen koud achter de kiezen, is de tijd ...

Overig nieuws