Nieuws

Toeren op handgelakte Indian

Indian brengt een speciale uitvoering uit van haar dikste toermachine, de Roadmaster. Deze limited edition Elite-uitvoering onderscheidt zich met name door het handgeschilderde design, een klus waar bijna 30 uur handwerk in zit en dat afgetopt met een 24 karaats gouden badge.

Daarnaast is er goed nieuws voor muziekliefhebbers, want er is tevens een 600 watt audiosysteem aan boord, inclusief een dynamische equalizer die er voor zorgt dat je op alle snelheden optimaal van de muziek kunt genieten. Om de Elite verder naar een hoger plan dan de standaard Roadmaster te tillen, zijn de armsteunen voor de passagier in leer uitgevoerd, zijn de treeplanken van aluminium, is er een premium touring console gemonteerd, naast nog meer aluminium en chromen details. De drijvende kracht, de dikke 1.818 cc metende Thunder Stroke V-twin, is ongewijzigd gebleven en levert ook in deze Elite-uitvoering 151 Nm koppel bij een lage 3.000 toeren. Info: www.indianmotorcyclebenelux.co      

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.