Nieuws

Toerbanden praktijktest

Dat is voor Scrabble drie keer de woordwaarde wanneer je het aan elkaar schrijft. . Voor ons, motorrijders, is het het antwoord op de vraag welke rubbers ik moet kiezen naar gelang mijn eisen en smaak.

In deze MotoPlus testen en vergelijken we 6 sets motorbanden voor stevige toerrijders. Dat doen we op Corsica. Dat eiland is niet alleen een fantastische vakantie waard, maar heeft buiten de mooiste zonsondergangen ook nog eens een wegennet als een ideale testbaan voor banden van motorfietsen

Het absolute meten geeft de onweerlegbare resultaten. Maar soms kun je het ook gewoon hebben dat een setje banden je gevoelsmatig past.

Voor dat geval kun je deze test niet alleen lezen als lijst met harde rapportcijfers, maar kun je hem aan de hand van de eigenschappen en omschrijvingen ook gebruiken als selectiemiddel op de jacht naar de banden die gevoelsmatig het best bij je passen.

Je leest het in MotoPlus 14

En de winnaar is…

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.