Nieuws

Toch naar naar de TT?

Jetzt geht’s los in de TT Hall Assen

Bier, bratwurst en gezelligheid tijdens de TT direct naast het circuit

 

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 juni rekent het TT Circuit Assen toch weer op de toestroom van tienduizenden bezoekers voor de  Dutch TT. Ook de naastgelegen TT Hall biedt deze racefans graag een warm onthaal. Met het feestthema ‘Bier & Bratwurst’ wordt het op beide dagen gemütlich gezellig in en om de evenementenhal.

Vanaf 09.00 uur wordt er al gezellige Schlagermuziek gedraaid en zijn koel bier en ambachtelijke bratwurst volop verkrijgbaar. Aan het eind van de middag, zo rond de klok van 16.00 uur, gaat het pas echt goed los met DJ Heimat Bob. De volumeknop gaat voluit en DJ Bob maakt er gegarandeerd een groβ Fest van.

‘Het dak mag eraf!’vertelt Niek Asbroek vestigingsmanager van de TT Hall Assen, enthousiast. ‘Zeker als het mooi weer is.’grapt hij. ‘Nee, zonder gekheid. Vorig jaar was het al een gezellig feestje, maar dit jaar willen we het met Bier & Bratwurst nog verder uitbreiden.’ Met name voor de gasten van de TT campings is een bezoek aan Bier & Bratwurst volgens Asbroek, ideaal te combineren. De TT  Hall ligt aan het circuit direct achter de TT World tribunes en is ook zonder circuitticket bereikbaar. Het feest gaat door tot 22.00 uur en sluit zo mooi aan op de nacht van Assen. Maar ook op zaterdag is Bier & Bratwurst een gezellige afterparty voor de TT bezoekers die nog niet naar huis willen. De entree voor Bier & Bratwurst is gratis. Kijk voor meer informatie op www.bierundbratwurst.nl  

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Pieterpadroute voor de motor

Pieterpadroute voor de motor

8 december, 2023

Het Pieterpad vierde in 2023 haar veertigjarig bestaan. De bijna 500 kilometer lange wandelroute tussen het ...

Overig nieuws