Nieuws

Tijdmachine voor endurofans

De tweedaagse van Stavelot uit de jaren ’80 heeft een opvolger: de Stavelot Revival. Maximaal 250 deelnemers kunnen 10 en 11 augustus deelnemen aan het tweedaagse klassieke enduro-evenement in de bossen rondom Spa Francorchamps.

De Stavelot Revival wordt volgens de organisatoren een van de hoogtepunten van het Bikers’ Festival. De eerste dag voert de deelnemers over bospaden met een verkenning gevolgd door een race tegen de klok. Op zondag zijn er vaardigheidsproeven met een speciale etappe met acceleraties, remtests, trial en een slalom. Kortom: alles wat om de liefhebbers van klassieke enduro’s op hun wenken te bedienen.

De deelnemers hebben ook toegang tot de paddock van het circuit van Spa-Francorchamps  tijdens het Bikers’ Festival. Niet alleen is er een plek om te kamperen, maar ook een Parade en een Bikers’ Party op zaterdagavond.
De kosten voor een ritje in deze endurotijdmachine bedragen € 160,-. Voor dat bedrag kun je twee dagen rijden, heb je toegang tot het Bikers’ Festival (en een extra ticket voor een begeleider), toegang tot Bikers’ Party (concert, enz.): 1 maaltijdticket, 2 dranktickets en mag je kamperen. Een licentie is wel verplicht. De kosten daarvoor bedragen € 35,- voor Belgen en € 45,- voor niet-Belgen. Je vindt hier de specifieke regels voor de inschrijving.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Superdikke naked van BMW komt er

Superdikke naked van BMW komt er

27 mei, 2024

Wat vandaag nog een concept is bij BMW, is morgen vaak realiteit. Dus deze R20 conceptfiets kan zo maar eens een ...

Overig nieuws