Nieuws

Tijdelijk tot 2.000 euro voordeel op een nieuwe ‘naked’ Aprilia

Tijdelijk tot 2.000 euro voordeel op een nieuwe ‘naked’ Aprilia
Aantrekkelijke voorjaarsaanbiedingen op Aprilia’s Shiver 750 en Tuono V4 APRC ABS
Shiver 750 tot eind juli vanaf € 8.249,-, Tuono V4 APRC vanaf € 15.899,-

Breda, 22 mei 2014 – Aprilia heeft de prijzen van twee van zijn naked bikes – de Shiver 750 en de indrukwekkende Tuono V4 APRC ABS – tijdelijk behoorlijk naar beneden toe aangescherpt. Waarmee naakt Aprilia-rijden voor een breed publiek nog bereikbaarder is geworden. Dankzij dit prima(vera) aanbod loopt het voordeel op deze modellen tot en met eind juli op tot zelfs 2.000 euro.

De Tuono V4 APRC ABS vormt het summum in een sportieve traditie van naked bikes van Aprilia. Anno 2014 is de Tuono V4 APRC ABS nog steeds de krachtigste, meest technologische en geavanceerde naked bike ooit geproduceerd. Hij is vanaf nu leverbaar in één enkele, zeer complete uitvoering met alle elektronische hulpsystemen als onderdeel van die omvangrijke standaarduitrusting, met een keuze uit twee kleuren (zwart of wit). Belangrijk voor de liefhebbers: de Tuono wordt standaard geleverd met APRC (Aprilia Performance Ride Control). Dit gepatenteerde systeem, dat rechtstreeks is afgeleid van het succesvolle motormanagementsysteem dat Aprilia in het Superbike-kampioenschap gebruikt, beschikt ondermeer over een zelfkalibrerende bandomtrekfunctie, Traction Control, Wheelie Control, Launch Control en Quick Shift.

Tot en met 31 juli 2014 is de aanschaf van een Aprilia Tuono V4 APRC ABS aantrekkelijker dan ooit, want Aprilia heeft de aanschafprijs van het model tijdelijk met meer dan 2.000 verlaagd, van € 17.990,- naar € 15.899,-.

Naakte alleskunner

Ook de Shiver is tijdelijk aantrekkelijker geprijsd dan ooit. Dit model van Aprilia is één van de weinige naked bikes die echt voor allerlei doeleinden inzetbaar is, als performance bike of praktische motorfiets voor dagelijks gebruik en woon-werkverkeer. Maar dan in combinatie met de Italiaanse stijl, flair en sportiviteit die zo kenmerkend zijn voor Aprilia. De Shiver koppelt die eigenschappen aan de indrukwekkende prestaties van de 750cc tweecilinder waarvan het karakter naar wens instelbaar is via de Rain, Tour en Sport rijstanden.

Tot eind juli 2014 heeft Aprilia de prijs van de Shiver 750 met meer dan 1.000 euro verlaagd, van € 9.260,- naar slechts € 8.249,-. De Shiver 750 ABS is er tijdelijk vanaf € 8.888,-. Meer informatie over deze voorjaarsaanbiedingen is beschikbaar bij de officiële Aprilia-dealers.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Eerste test: Yamaha XSR900 GP

Eerste test: Yamaha XSR900 GP

25 mei, 2024

Seks op wielen; de Yamaha XSR900 GP is niets minder. Typisch een motorfiets die je zo uit de folder koopt. Of is ...

Overig nieuws