Nieuws

The Egg Run

Op zaterdag 23 maart a.s. is het weer zover. Dan gaat voor de 9e keer de jaarlijkse Eggrun van start.

Wat houdt de Eggrun precies in?
De Stichting EggRun Nederland heeft ten doel het bevorderen van het (geestelijk) welzijn van in ziekenhuizen, instellingen of andere woonvormen opgenomen kinderen, patientjes en (volwassen) bewoners.

De stichting tracht haar doel onder meer te verwezenlijken door het jaarlijks, rond Pasen, organiseren van een motortreffen. Aansluitend hierop rijden we in groepen, met vele motorrijders in paashaas- of kuikenpak, naar ziekenhuizen, instellingen en andere woonvormen om daar aan de opgenomen kinderen, bewoners een groet te brengen namens de EggRunners. We overhandigen dan paaseieren en (paas)knuffels. De opbrengst wordt elk jaar geschonken aan een goed doel.

De afgelopen jaren zijn de opbrengsten beschikbaar gesteld aan onder meer: Kika, Villa Pardoes, Stichting de Opkikker, Clinic Clowns en De Regenboogboom. De netto opbrengst van 2013 gaat dit jaar naar: Stichting Spieren voor Spieren.

Op de vertreklocaties Rhoden, Amsterdam, Breda en Veghel worden vanaf 10.00 uur alle motorrijders ontvangen. Bij aankomst dragen alle deelnemers € 10 bij voor het goede doel.

Vanaf 12.00 uur vertrekken de motorrijders in groepen naar de deelnemende ziekenhuizen en zorginstellingen. Het is elk jaar weer geweldig om te zien hoe alle kinderen, patientjes, bewoners hiervan genieten. Hier doen we het allemaal voor.
Wilt u meer informatie over de vertreklocaties?

Kijk dan op www.eggrun.nl.
Wij hopen ook dit jaar weer vele motorrijders te mogen verwelkomen in Rhoden, Amsterdam, Breda of Veghel.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Precies vier dagen te koop

Precies vier dagen te koop

19 april, 2024

Vespa viert het 140-jarig bestaan op passende wijze. Het bouwt niet alleen een exclusieve scooter (maximaal 140), ...

Overig nieuws