Nieuws

TFT-dashboard voor 2023 Yamaha MT-07 en MT-125

De TFT-trend zet door bij Yamaha. Komend jaar zijn ook de MT-07 en MT-125 standaard voorzien van een 5 inch TFT-kleurendisplay mét smartphone-activiteit.

Met 160.000 verkochte exemplaren is de MT-07 een van de succesvolste Yamaha’s aller tijden. En om dat zo te houden, is een grotere of kleinere update van tijd tot tijd natuurlijk gewenst. Voor komend seizoen is dat dus een TFT-scherm met connectiviteit via de Yamaha MyRide-app én twee thema’s: het Street-thema met een moderne lay-out en balk-toerenteller en het Touring-thema een ronde toerenteller in analoge stijl. Daarnaast is de MT-07 vanaf volgend jaar al voorbereid op de montage van de optionele quickshifter. De kleuren blijven ongewijzigd: Cyan Storm, Icon Blue en Tech Black. Daarnaast is er MT-07 Pure, in feite het 2022-model met lcd-scherm en alleen verkrijgbaar in Yamaha Black. Alhoewel de prijzen nog niet bekend zijn, zal deze uitvoering uiteraard een lager prijskaartje hebben dan het 2023-model.

Ook de MT-125 krijgt het nieuwe 5 inch TFT-display met connectiviteit, maar dan alleen met het Street-thema. Daarnaast is de 125 komend jaar standaard voorzien van tractiecontrole. De kleuren blijven ongewijzigd: Cyan Storm, Icon Blue en Tech Black.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Precies vier dagen te koop

Precies vier dagen te koop

19 april, 2024

Vespa viert het 140-jarig bestaan op passende wijze. Het bouwt niet alleen een exclusieve scooter (maximaal 140), ...

Overig nieuws