Nieuws

Testrijder gezocht!

Afgelopen jaar presenteerde het Nederlandse TomTom haar eerste Full HD action-camera: de Bandit. Uitgerust met een groothoek lens maak je met de Bandit, verkrijgbaar vanaf € 299,95, niet alleen kraakheldere video’s (eventueel met geïntegreerde weergave van bijvoorbeeld snelheid en locatie), maar schiet je ook gedetailleerde 16 Mb foto’s. Meest vernieuwende echter zijn de geïntegreerde mediaserver en diverse sensoren (snelheid, g-kracht, hoogte, rotatie en hartslag (optioneel)). Deze detecteren ‘spannende momenten’ en leggen die vervolgens automatisch vast, iets dat je uiteraard ook handmatig kunt doen. Middels de speciale smartphone-app kun je de opgeslagen scenes aansluitend in een handomdraai aan elkaar plakken, voorzien van muziek of commentaar en vervolgens delen met je achterban.
Een camera met bijzonder uitgebreide functies, die dankzij regelmatige software-upgrades altijd up-to-date is. Zo voorziet de meest recente software update bijvoorbeeld in een speciale ruisonderdrukker, waardoor het motorgeluid nog veel beter tot zijn recht komt. Zelf ervaren? Dat kan, wij zoeken namelijk een testrijder die deze camera wil testen en hiervan verslag wil doen. Uiteraard mag je de camera naderhand houden. Wil je hiervoor in aanmerking komen, like dan onze Facebook-pagina (www.facebook.com/motoplusmagazine) en stuur voor woensdag 13 juli een mail naar prijsvraag@motoplus.nl (o.v.v. TomTom Bandit). Na sluiting van de inzendtermijn makken we de winnaar in het blad en op Facebook bekend.

Onderstaand de tien winnaars van onze Mail & Win-actie uit MotoPlus 11-2016 met als inzet twee kaarten voor de Dutch TT Assen:
– Jarno van Dam uit Borne
– A. Luinge uit Smilde
– Evert van Reenen uit Leerdam
– Maartje de Kort uit Den Haag
– Claudia Komduur uit Nieuw-Amsterdam
– Harry de Vries uit Leeuwarden
– K. Jansen uit Amsterdam
– L. Brouwer uit Middelburg
– Johan de Haan uit Nijmegen
– G. Smit uit Enschede

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws