Nieuws

Test samen met ons de Yamaha MT-lijn

Yamaha’s MT-lijn, die sinds 2013 al erg succesvol is, bestaat ondertussen al uit een flink aantal motoren. Van de beresterke viercilinder MT-10 tot de A1-geschikte MT-125. Het gamma is zelfs zo compleet dat je als beginnend motorrijder met de MT-lijn als het ware kunt opgroeien.

En nu is er de ultieme kans om kennis te maken met de volledige line-up, want op maandag 27 augustus organiseren we een lezerstest met al deze MT’s. Tijdens een mooie en afwisselende testrit door Gelderland maak je kennis met MT-125, MT-03, MT-07 35 kW, MT-07, MT-09, MT-10, MT-10 Tourer Edition en MT-10 SP.

Zin in deze testrit? Stuur dan vóór 17 augustus aanstaande een mail naar mail@motoplus.nl o.v.v. Lezerstest Yamaha MT en vermeld daarin, naast je NAW-gegevens, je leeftijd en je huidige motor en laat ook vooral even weten waarom juist jij met de MT’s op pad wil.

De dag bestaat uit een ochtend- en middaggroep. Vermeld bij de aanmelding dus meteen naar welk dagdeel je voorkeur uitgaat. Het aantal plaatsen bij deze test is beperkt, dus meld je snel aan, want vol is vol!

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Kleine update voor CFMoto 450SR

Kleine update voor CFMoto 450SR

12 april, 2024

CFMoto heeft haar 450SR A2-racer op de valreep een update gegeven voor het 2024-seizoen.  Het broertje van de 450SR ...

Overig nieuws