Nieuws

Test samen met ons de Kawasaki Z650 en Ninja 650

Met de Z650 en Ninja 650 heeft Kawasaki twee echte allrounders in het aanbod. De tot de Z-range behorende Z650 laat zich het best omschrijven als een moderne lichtgewicht nakedbike, terwijl de Ninja 650 juist meer op de sportief aangelegde toerrijders mikt.

Beiden worden aangedreven door een 68 pk-sterke paralleltwin waar de internationale pers bij lancering zeer over te spreken was. Benieuwd hoe dat rijdt?

Meld je dan aan voor onze lezerstest die we samen met Kawasaki organiseren op donderdag 5 juli aanstaande. Op die dag hebben we meerdere testmotoren bij ons kantoor in Varsseveld staan die uitgebreid getest mogen worden.

Meld je aan!
Lijk dit je wat? Stuur dan een e-mail naar mail@motoplus.nl o.v.v. Lezerstest Kawasaki. Hoe sneller, hoe meer kans je maakt want het aantal plaatsen is beperkt. De testdag bestaat uit een ochtend- en middagsessie waarbij we een mooie rondrit door Gelderland maken. Geef in de aanmelding dus even aan naar welk dagdeel je voorkeur uitgaat en vermeld verder je NAW-gegevens, leeftijd, huidige motor (en bouwjaar) en laat even weten waarom jij juist op 5 juli met ons mee zou willen.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.