Nieuws

Test KTM motoren tijdens de KTM dag op 3-4 oktober

Test KTM motoren tijdens de KTM DAG op 3-4 oktober

Op zaterdag 3 en zondag 4 oktober vindt de jaarlijkse KTM DAG plaats op Circuit de Landsard, achter Eindhoven Airport. De KTM DAG 2015 is vernieuwd, groter, spectaculairder en voor ieder wat wils!

Proefritten op KTM Street motoren
De KTM straat motoren staan zondag 4 oktober vanaf 12.00 uur klaar voor een gratis proefrit. Altijd al eens een READY TO RACE >> KTM motor willen uitproberen? Ga het avontuur aan en pak je kans! Het enige wat je nodig hebt is een motorrijbewijs en geschikte motorkleding, KTM zorgt voor de rest. Meld je bij de KTM bus op Circuit de Landsard en schrijf je in.

“Get yourself dirty” Test de nieuwe KTM SX motoren op het circuit de Landsard

Om het ultieme racewapen te creëren heeft KTM de SX-machines voor 2016 van de grond af aan opnieuw opgebouwd. Elk essentieel onderdeel dat verbeterd kon worden is onder handen genomen, lichter en sterker gemaakt. Geen onderdeel is overgeslagen. Het doel: gewicht besparen, stuureigenschappen verbeteren, maar ook een maximale allround functionaliteit en duurzaamheid bereiken. KTM SX2016 is RADICALLY NEW.

Tijdens de KTM DAG op 4 oktober kunnen de nieuwe SX modellen getest worden. Om 11.00 uur starten de testritten op de jeugdbaan van circuit de Landsard. “Get yourself dirty” en schrijf je ter plekken in bij de KTM tent.
*Voor deelname is eigen crosskleding verplicht.

Wat is er nieuw:
• Compacte en krachtige nieuwe motorblokken, met een soepel en breed bruikbaar vermogen
• Uiterst geavanceerde, lichtgewicht AER 48-voorvork van WP: makkelijk instelbaar, minder onderhoud en superieure dempingseigenschappen. Een garantie voor messcherp sturen
• Compleet nieuw frame, subframe en achterbrug: voor grotere wendbaarheid en betere stuureigenschappen
• Nieuwe EFI-SYSTEEM, inclusief launch control, map select-schakelaar en chokeknop
• Slank nieuw bodywork met smaller zadel voor volmaakte ergonomie.
“Electric fun” Ervaar de electric rush en test de KTM Freeride E motoren

Ervaar de ‘electric rush’ en rijd een paar ronden met de FREERIDE E-SX of FREERIDE E-XC. Naast de 2016 SX modellen kan je ook de FREERIDE E motoren testen op de jeugdbaan van de KTM DAG. Schrijf je in bij de KTM tent.
*Voor deelname is eigen crosskleding verplicht.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws