Nieuws

Ténéré Adventure Tour

Allroad-motoren zijn populairder dan ooit en stiekem dromen we allemaal van een verre reis over hoge bergen, langs fjorden of door de woestijn. Voor wie zo’n ver avontuur (nog) teveel van het goede is, is er nu de T700 Ténéré Adventure Tour, waarbij je in een klein groepje op zo’n prachtige nieuwe Yamaha achter een gids aan over zand- en gravelwegen in Brabant en Limburg rijdt. Avontuur om de hoek dus!

Natuurlijk droomt iedereen van een indrukwekkende reizen over Alpenpassen, onhergbergzame gebieden in Oost-Europa of een wat meer exotische trip door de Afrikaanse woestenij. Het moois hoef je echter helemaal niet ver te zoeken, zo blijkt in MotoPlus 11/2020. Daarin sluiten we namelijk aan bij de Yamaha T700 Ténéré Adventure Tour, ideaal voor wie eens wil proeven aan het avontuur dat allroad-rijden heet.
Daarvoor staan er sinds kort vier nieuwe Ténéré huurmotoren klaar bij Yamaha exclusiefdealer Van Sleeuwen Motoren in Volkel, waarmee je heerlijk een dag lang door Oost-Brabant en Noord-Limburg rijdt. De grotendeels onverharde route is maar liefst 250 kilometer, maar kan naar wens – en afhankelijk van de rijvaardigheid – moeiteloos worden ingekort tot 150 kilometer, zodat zowel ervaren als onervaren allroad-rijders aan hun trekken komen en een leuke dag beleven.

MotoPlus 11/2020 ligt op vrijdag 29 mei in de winkel. Thuis op de mat kan ook, sluit dan hier een abonnement af en krijg direct toegang tot ons volledige digitale archief met inmiddels al meer dan 300 online uitgaven.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Precies vier dagen te koop

Precies vier dagen te koop

19 april, 2024

Vespa viert het 140-jarig bestaan op passende wijze. Het bouwt niet alleen een exclusieve scooter (maximaal 140), ...

Overig nieuws