Nieuws

Tankie, hou jij me tassie effe vast…

De tanktas is nog altijd een bijzonder populaire bagageoplossing, met name voor kortere trips. En dan zeker de varianten met een snelsluit-systeem, die je bij een tankbeurt eenvoudig kunt verwijderen.

De Duitse kleding- en accessoiresspecialist Louis heeft met de nieuwe Vanucci Tanklock Sportivo nu een praktische lijn in huis met een variabel pakvolume. De kleinste, geschikt voor korte ritjes, heeft een inhoud van 3 tot 5 liter, de middelste variant van 5 tot 8 liter en de grootste tussen de 11 en 15 liter. Handig, je kunt de tanktassen desgewenst uitbreiden met een smartphone of tablet houder.

De Tanklock Sportivo is niet waterdicht, maar wel waterafstotend. Zeker in combinatie met gebruik van de standaard meegeleverde binnentas, kun je je spulletjes daardoor toch redelijk veilig opbergen.
Voor montage van de tanktassen vertrouwt Vanucci op de bewezen ‘tanklock’ ring van Givi (vanaf € 12,50), die er voor een zeer breed aanbod aan motoren is. De prijs van de Tanklock Sportivo varieert van € 119,99 voor de kleinste variant tot € 199,99 voor de grootste. Info: www.louis.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

World Ducati Week 2024

World Ducati Week 2024

16 juni, 2024

Van 26 tot en met 28 juli wordt de 12e editie van de World Ducati Week gehouden op het Misano World Circuit. ‘All ...

Overig nieuws