Nieuws

Suzuki presenteert 2024-kleuren Amerikaanse markt

Suzuki heeft de nieuwe kleuren voor 2024 voor de Amerikaanse markt gepresenteerd. Alle V-Strom-modellen en de GSX-reeks hebben een nieuw kleurtje. Opvallend is dat de V-Strom 650 er ook komend jaar weer op de lijst staat.

Metallic Matt Sword Silver en Candy Daring Red zijn de meest opvallende kleuren van de nieuwe Amerikaanse line up. Vanaf 2024 siert zilver de Suzuki GSX-1000S en Candy Daring Red de GSX-1000GT. Naast deze twee kleuren zijn er in totaal 13 nieuwe kleuren voor de V-Strom- en GSX-modelseries.

Candy Daring Red en Glass Sparkle Black zijn de twee nieuwe kleuren voor de Suzuki GSX-1000GT voor 2024 in de USA. Glass Sparkle Black was al eerder beschikbaar. Het belangrijke verschil: bij de nieuwe versie zijn de wielen en het achterframe in dezelfde brons-gouden tint gespoten. Voorheen waren de wielen zwart. Een klein detail: de stickers op de kuip zijn ook in brons.

De gloednieuwe Candy Daring Red-kleur heeft nog niet eerder in deze of een vergelijkbare vorm bestaan. Hij heeft ook wielen en achterframe in dezelfde tint brons. Welke van de versies naar Europa komt, is nog niet bekend.

Voor 2024 biedt Suzuki de V-Strom 1050DE aan in Glass Sparkle Black en Metallic Matte Black in de USA, en de DE Adventure met zijkoffers is beschikbaar als topversie in Pearl Blue Vigo en Pearl Brilliant White. De standaard Suzuki V-Strom 1050met 19 inch voorwiel staat in 2024 in de Amerikaanse showrooms in het vertrouwde Black en het nieuwe Glass Blaze Orange.

Suzuki biedt de GSX-8S in drie kleuren aan in de USA: Pearl Cosmic Blue, Metallic Matte Black No2/Glass Sparke Black en in Glass Matte Mechanica Grey. Nieuw op de zwarte variant zijn blauwe stickers, een blauw achterframe en wielen. Het nieuwe grijs heeft een zwart achterframe en grijze wielen.

En ja, ook de Suzuki V-Strom 650XT blijft gehandhaafd en wel in de kleur Glass Sparkle Black met nieuwe graphics en goud geanodiseerde velgen. De opgewaardeerde Adventure met kofferset krijgt driekleurig lakwerk in zwart, blauw en wit met blauwe velgen. De V-Strom 650 met gegoten velgen is in de VS voor 2024 verkrijgbaar in Solid Iron Grey.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Lezerstest Suzuki 2024-modellen

Lezerstest Suzuki 2024-modellen

21 juli, 2024

Suzuki blaast de laatste jaren flink in de bus met talrijke nieuwe modellen en zelfs een compleet nieuw platform ...

Overig nieuws