Nieuws

Suzuki MotoGP Editions

Toen Joan Mir in 2020 het MotoGP wereldkampioenschap pakte, deed de Spanjaard dat op een opvallende blauw/zilvergrijze GSX-RR. Met diezelfde kleurcombinatie verschijnt het Team Suzuki Ecstar komend  seizoen op de MotoGP startgrid en ook Jan modaal kan zijn/haar rondjes binnenkort op een blauw/zilvergrijze Suzuki afwerken: ziehier de GSX-S950 en GSX-S1000 MotoGP Editions.

Beide nakeds rijden zich daarbij niet enkel in de kijker met het speciale lakwerk, maar ook nog met een hele waslijst aan extra accessoires, die niet geheel toevallig het sportieve aspect van het duo extra benadrukken. Het pakket extra’s omvat onder meer een Yoshimura-uitlaat, stuurgewichten, korte kentekenplaathouder, duoseatcover, spiegels en bobbins. De 950 krijgt daarnaast ook nog led-knipperlichten, waar de 1000 standaard al mee uitgerust is.

Naast de reguliere specials komt er ook nog een plus-versie van elk, die naast de reeds genoemde accessoires ook nog voorzien is van framesliders en een luxe zadel met GSX-S-logo. Het duo is per direct te bestellen, de prijs bedraagt respectievelijk € 12.598,- / € 12.948 (plus-versie) voor de GSX-S950 en € 16.398,- / € 16.748,- (plus-versie) voor de GSX-S1000. Info: www.suzuki.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Precies vier dagen te koop

Precies vier dagen te koop

19 april, 2024

Vespa viert het 140-jarig bestaan op passende wijze. Het bouwt niet alleen een exclusieve scooter (maximaal 140), ...

Overig nieuws