Nieuws

Suzuki conceptmodellen

Op de onlangs gehouden Tokio Motorshow heeft Suzuki het laken van drie conceptmodellen getrokken en licht daarmee een tipje van de toekomstsluier op. Meest opvallende verschijning was wel de Biplane, een volgens Suzuki “op luchtvaart geïnspireerde naked, die motor- met luchtvaarttechniek combineert.” Niet dat de machine ook daadwerkelijk kan vliegen, maar de 1000 cc V4 in het vooronder geeft je wel hetzelfde gevoel.
De veel minder futuristisch gestylde Crosscage valt met name op door het X-vormige frame dat de alternatieve energiebron in de tang houdt. In tegenstelling tot reguliere motoren zorgt een milieuvriendelijke, luchtgekoelde brandstofcel in combinatie met een Lithium–ion batterij namelijk voor de nodige pit.
De op het oog bijna productierijpe tweepersoons scooter Gemma maakt het rijtje compleet. Het vlakke zadel, de lage zithoogte en de 250 cc viertakt maken de scooter tot praktische en wendbare kameraad in het drukke stadsverkeer. Dat mede dankzij de vele opbergmogelijkheden. Kijk voor meer informatie over deze conceptmodellen op www.suzuki.nl/motoren

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws