Nieuws

Superbikers in Mettet (B)

De 25ste editie van de Superbiker te Mettet zal doorgaan van 7 oktober tot 9 oktober 2011.

 Betwitst op een mengeling van asfalt en aarde, is Supermoto een spectaculaire discipline waar snelheid en motocross elkaar kruisen.

Stefan Everts, 10 keer wereldkampioen Motorcross tussen 1991 en 2006, zal voor de gelegenheid een uitzondering maken op zijn sportieve pensioen. Maar de Belgische piloot zal niet de enige belangrijke gast zijn in Mettet: Chris Pfeiffer (wereldkampioen Stuntriding), Matt Rebeaud (wereldkampioen Freestyle), de jonge Clément Desalle (beste Belgische motorcorsser van dit moment) maar ook Mauno Hermunen, Stéphane Chambon en zelfs Ben Bostrom zullen van de partij zijn. De Superbiker 2011 zal internationaal en buitengewoon zijn.
Een vernieuwd parcours, meer spektakel en dichterbij

Vergeleken met de Superbiker Mettet 2010 werden er meerdere grondstukken toegevoegd, voor nog meer sprongen. De organisatoren van het evenement hebben er eveneens aan gedacht om het parcours dichter bij het publiek te brengen, waardoor de toeschouwers de wind kunnen voelen van de voorbijrazende motoren. De kers op de taart is de gratis toegang tot 16 jaar.

Met zo een programma is er geen twijfel dat de Supermoto in Mettet nog enkele mooie jaren voor zich heeft.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws