Nieuws

Strange things happen at midnight….

De Ducati Multistrada Enduro is op zichzelf natuurlijk al een prachtige motor met een ruig uiterlijk. Maar dat was voor de mannen van Affetto Ducati nog niet genoeg. Dus besloten ze de motor letterlijk een donker tintje mee te geven. Om het ruige uiterlijk van de Enduro nog meer te benadrukken ontstond het idee om er een compleet zwarte uitvoering van te maken; zo duister als de nacht.

Zo is de motor voorzien van diepzwart spuitwerk, zwart geanodiseerde aluminium zijpanelen en blokbescherming, een minimalistisch zwart ruitje en zwarte valbeugels. Natuurlijk moet de Multistrada Enduro ‘’Mezzanotte’’ diep in de nacht met overdonderend geluid schrik aanjagen. Laat Termignoni daar nu een prachtige, oplossing voor hebben.

thumbnail_PCW_20170130_Mezzanotte_055_2

Het eindresultaat is een unieke Ducati Multistrada Enduro, die niet zou misstaan als special edition uit Bologna. Maar deze Ducati is gewoon te bewonderen in de showroom van Affetto Ducati in Overasselt. Voor € 27.450,00 mag je jezelf de trotse eigenaar noemen van deze Ducati Multistrada “Mezzanotte”

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Royal Enfield verlaagt prijzen

Royal Enfield verlaagt prijzen

23 juli, 2024

Royal Enfield let deze zomer op de kleintjes. Het verlaagt de prijzen van zijn modellen met € 400,- tot € 650,-. ...

Overig nieuws