Nieuws

Strange things happen at midnight….

De Ducati Multistrada Enduro is op zichzelf natuurlijk al een prachtige motor met een ruig uiterlijk. Maar dat was voor de mannen van Affetto Ducati nog niet genoeg. Dus besloten ze de motor letterlijk een donker tintje mee te geven. Om het ruige uiterlijk van de Enduro nog meer te benadrukken ontstond het idee om er een compleet zwarte uitvoering van te maken; zo duister als de nacht.

Zo is de motor voorzien van diepzwart spuitwerk, zwart geanodiseerde aluminium zijpanelen en blokbescherming, een minimalistisch zwart ruitje en zwarte valbeugels. Natuurlijk moet de Multistrada Enduro ‘’Mezzanotte’’ diep in de nacht met overdonderend geluid schrik aanjagen. Laat Termignoni daar nu een prachtige, oplossing voor hebben.

thumbnail_PCW_20170130_Mezzanotte_055_2

Het eindresultaat is een unieke Ducati Multistrada Enduro, die niet zou misstaan als special edition uit Bologna. Maar deze Ducati is gewoon te bewonderen in de showroom van Affetto Ducati in Overasselt. Voor € 27.450,00 mag je jezelf de trotse eigenaar noemen van deze Ducati Multistrada “Mezzanotte”

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.