Nieuws

Stijlvol jasje van LS2

LS2 ken je waarschijnlijk voornamelijk van haar helmen, maar de Spaanse firma heeft inmiddels ook een uitgebreid portfolio aan motorkleding. Met daarin onder meer deze nieuwe Bolton, naar eigen zeggen’ de ideale bondgenoot voor comfortabel en veilig dagelijks motorrijden, vooral in het moeilijke tussenseizoen’.

Die woorden vertalen zich in een motorjack van drielaags softshell met een hoog vrijetijdskarakter, onder meer dankzij de afneembare capuchon. De Bolton, die zowel in een dames- als herenvariant leverbaar is, is wind- en waterdicht, en bovendien voorzien van een uitneembare thermovoering, die desgewenst ook als losse jas te dragen is.

Ook aan de veiligheid is uiteraard gedacht. Het jack is standaard uitgerust met CE level 1-protectoren op schouders en ellenbogen, terwijl het rugpand is voorbereid op een optionele level 2 rugprotector en de voorzijde op een borstprotector. De veiligheid krijg nog een extra duwtje in de rug dankzij reflecterende delen op voor- en achterzijde, evenals de mouwen.

De LS2 Bolton, enkel leverbaar in het zwart, is er in een bijzonder breed matenspectrum, namelijk S t/m 5XL (dames XS t/m 5XL). De prijs bedraagt een uiterst vriendelijke € 149,00. Info: www.ls2helmets.com

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Eerste indruk: Indian Scout

Eerste indruk: Indian Scout

17 april, 2024

Zon hoog aan de hemel, rechts van me het glinsterende wateroppervlak van de Stille Oceaan dat helemaal doorloopt ...

Overig nieuws