Nieuws

Stel je eigen custom-fiets samen in Frankrijk

Een motor kopen is al speciaal genoeg, maar het Franse DAB doet er nog een schepje bij bovenop. Bij het in Bayonne gevestigde bedrijf kun je namelijk kiezen uit verschillende opties op het gebied van de lak, het zadel en technische componenten. En dat alles voor een kleine vijftien mille.

Wat als eerste aan de motorfiets opvalt is dat er geen (zichtbare) verlichting aanwezig is. Die is door de Fransen namelijk mooi verwerkt in een plaatje voor de kroonplaten aan de voorzijde en in het achterspatbord. Ook zijn er een (vrij minimale) snelheidsmeter en wat waarschuwingslampjes aanwezig. Volgens DAB mag je dus gewoon de openbare weg op met deze unieke motorfiets.

Maar wat de LM-S uniek maakt zijn de vele opties waar je bij het samenstellen van de perfecte machine uit kunt kiezen. Het blok, een 501cc-ééncilinderblok van de Zweedse vakmannen van Husqvarna, lijkt bijna als enige niet naar eigen wensen aan te passen. Middels een online-configurator kun je kiezen uit visuele opties (lak, zadel, stuur, handvatten) en technische opties als de vering, banden en wielen. Wel zo handig is dat je in de configurator je samengestelde LM-S kunt bekijken, en bij voldoende aanpassingen ook meteen kunt bestellen. Meer info: www.dabmotors.com  

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Draadloos Q12 laden op de motor

Draadloos Q12 laden op de motor

12 juli, 2024

Het stroomdraadje is vaak de zwakke schakel als je een mobiele telefoon als navigatieapparatuur gebruikt. Peak ...

Overig nieuws